Γερανογέφυρες

Γερανογέφυρες

Η κατασκευή γερανογεφυρών αποτελεί το βασικό αντικείμενο της εταιρίας μας. Εώς σήμερα έχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει περισσότερες από 600 γερανογέφυρες σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής γερανογεφυρών παρέχει στους πελάτες μας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή ποιότητα...

Μεταλλικά κτίρια

Μεταλλικά κτίρια

Η έντονη δραστηριότητα μας στον ανταγωνιστικό τομέα των μεταλλικών κατασκευών χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την επιμονή στην άρτια εκτέλεση των κατασκευών. Το εύρος των κατασκευών μας περιλαμβάνει βιομηχανικά κτίρια, κτηνοτροφικές μονάδες, αποθηκευτικούς χώρους και στέγαστρα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας. ...

Μεταχειρισμένα Βαρούλκα

Μεταχειρισμένα Βαρούλκα

Στις εγκαταστάσεις μας, σε ένα ξεχωριστό χώρο περίπου 1000 τ.μ., διαθέτουμε μεγάλα αποθέματα σε μεταχειρισμένα βαρούλκα όλων των ανυψωτικών ικανοτήτων σε πολύ καλή κατάσταση. Ο ανεφοδιασμός μας είναι συνεχής με μοντέλα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κατασκευαστικών οίκων όπως οι DEMAG, STAHL, SWF, ABUS κ.α. Η ποιότητά τους διασφαλίζεται με τον έλεγχο και τη συντήρηση τους από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και με την εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα έτος.

Μεταχειρισμένες Γερανογέφυρες

Μεταχειρισμένες Γερανογέφυρες

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε περισσότερες από 40 μεταχειρισμένες γερανογέφυρες διαφόρων ανοιγμάτων και ανυψωτικών ικανοτήτων που μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε χαμηλές τιμές. Η ποιότητά τους διασφαλίζεται με τον έλεγχο και τη συντήρηση τους από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και με την εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα έτος.

Ανταλλακτικά Βαρούλκων και Γερανογεφυρών

Ανταλλακτικά Βαρούλκων και Γερανογεφυρών

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε ανταλλακτικά μεταχειρισμένα και καινούρια για τα παλιά και τα νέα μοντέλα βαρούλκων και γερανογεφυρών των οίκων DEMAG, STAHL, SWF, ABUS, KULI, BALKANCAR κ.α. σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Υπηρεσίες

Συντήρηση Γερανογεφυρών

Η γερανογέφυρα, μια σύνθετη κατασκευή, με στατική και δυναμική φόρτιση που καταπονεί τόσο το φέροντα μεταλλικό φορέα όσο και τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό της απαιτεί τον αδιάλειπτο και ενδελεχή έλεγχο και την τακτική συντήρησή της.
Το εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι στη διάθεση των πελατών μας να προσφέρει τις  υπηρεσίες του για την συντήρηση των γερανογεφυρών. Πραγματοποιείται έλεγχος σε περισσότερα από 20 σημεία και γίνεται συντήρηση όλων των προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία επιμέρους στοιχείων. Με το πέρας της συντήρησης παρέχεται στους πελάτες μας Δελτίο Καταλληλότητας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα της ασφαλούς και νόμιμης λειτουργίας της γερανογέφυρας.
Σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή ηλεκτρομηχανολογικής βλάβης, το έμπειρο συνεργείο μας είναι σε ετοιμότητα, ώστε να εντοπίσει κάθε πρόβλημα και να προσφέρει άμεσα service για τη γρήγορη και ασφαλή επαναλειτουργία της γερανογέφυρας.

Αναβάθμιση Γερανογεφυρών

Η τεχνογνωσία μας στον τομέα των γερανογεφυρών μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας σε αναβαθμίσεις γερανογεφυρών. Αναβαθμίσεις όπως η αύξηση της ανυψωτικής ικανότητας του φορέα ή η δημιουργία προβόλων σε γερανογέφυρα τύπου πυλώνα είναι υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πιστοποίηση Γερανογεφυρών

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους γνωστότερους οίκους πιστοποίησης γερανογεφυρών και αναλαμβάνει τον έλεγχο και τη συντήρηση-προετοιμασία γερανογεφυρών κάθε τύπου που πρόκειται να υποβληθούν σε έλεγχο προς πιστοποίηση.

 

Επικοινωνία

Εργοστάσιο
Γέφυρα Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57 011, Τ.Θ. 33
Τηλ.-Fax: 2310 715.503

info@tsiolis.gr

Συνδεθείτε

Twitteryahoo

flickryoutube

facebook