Γερανογέφυρες

Γερανογέφυρες

Η κατασκευή γερανογεφυρών αποτελεί το βασικό αντικείμενο της εταιρίας μας. Εώς σήμερα έχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει περισσότερες από 600 γερανογέφυρες σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής γερανογεφυρών παρέχει στους πελάτες μας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή ποιότητα...

Μεταλλικά κτίρια

Μεταλλικά κτίρια

Η έντονη δραστηριότητα μας στον ανταγωνιστικό τομέα των μεταλλικών κατασκευών χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την επιμονή στην άρτια εκτέλεση των κατασκευών. Το εύρος των κατασκευών μας περιλαμβάνει βιομηχανικά κτίρια, κτηνοτροφικές μονάδες, αποθηκευτικούς χώρους και στέγαστρα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας. ...

Μεταχειρισμένα Βαρούλκα

Μεταχειρισμένα Βαρούλκα

Στις εγκαταστάσεις μας, σε ένα ξεχωριστό χώρο περίπου 1000 τ.μ., διαθέτουμε μεγάλα αποθέματα σε μεταχειρισμένα βαρούλκα όλων των ανυψωτικών ικανοτήτων σε πολύ καλή κατάσταση. Ο ανεφοδιασμός μας είναι συνεχής με μοντέλα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κατασκευαστικών οίκων όπως οι DEMAG, STAHL, SWF, ABUS κ.α. Η ποιότητά τους διασφαλίζεται με τον έλεγχο και τη συντήρηση τους από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και με την εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα έτος.

Μεταχειρισμένες Γερανογέφυρες

Μεταχειρισμένες Γερανογέφυρες

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε περισσότερες από 40 μεταχειρισμένες γερανογέφυρες διαφόρων ανοιγμάτων και ανυψωτικών ικανοτήτων που μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε χαμηλές τιμές. Η ποιότητά τους διασφαλίζεται με τον έλεγχο και τη συντήρηση τους από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και με την εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα έτος.

Ανταλλακτικά Βαρούλκων και Γερανογεφυρών

Ανταλλακτικά Βαρούλκων και Γερανογεφυρών

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε ανταλλακτικά μεταχειρισμένα και καινούρια για τα παλιά και τα νέα μοντέλα βαρούλκων και γερανογεφυρών των οίκων DEMAG, STAHL, SWF, ABUS, KULI, BALKANCAR κ.α. σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ποιότητα

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η υψηλή ποιότητα διασφαλίζεται τόσο στη φάση της κατασκευής, όσο και στη φάση της εφαρμογής και λειτουργίας των κατασκευών.

Στις μεταλλικές κατασκευές το αντικείμενο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στη φάση της κατασκευής είναι η συγκόλληση των σύνθετων μεταλλικών διατομών. Η υψηλή ποιότητα των συγκολλήσεων διασφαλίζεται από το ευρωπαϊκό φορέα πιστοποίησης Lloyd’s Register.

Ειδικότερα, στον τομέα των γερανογεφυρών η υψηλή ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας διασφαλίζεται από την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE, πιστοποίηση απαραίτητη για όλα τα προϊόντα που διακινούνται εντός της Ε.Ε.

Η εταιρία μας έχει αναπτύξει και εφαρμόσει Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 από την EQA HELLAS A.E. με πεδίο εφαρμογής τη μελέτη, κατασκευή και επισκευή γερανογεφυρών, τη μελέτη και κατασκευή μεταλλικών κατασκευών και την πώληση ανταλλακτικών.

Επικοινωνία

Εργοστάσιο
Γέφυρα Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57 011, Τ.Θ. 33
Τηλ.-Fax: 2310 715.503

info@tsiolis.gr

Συνδεθείτε

Twitteryahoo

flickryoutube

facebook