Γερανογέφυρες

Γερανογέφυρες

Η κατασκευή γερανογεφυρών αποτελεί το βασικό αντικείμενο της εταιρίας μας. Εώς σήμερα έχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει περισσότερες από 600 γερανογέφυρες σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής γερανογεφυρών παρέχει στους πελάτες μας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή ποιότητα...

Μεταλλικά κτίρια

Μεταλλικά κτίρια

Η έντονη δραστηριότητα μας στον ανταγωνιστικό τομέα των μεταλλικών κατασκευών χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την επιμονή στην άρτια εκτέλεση των κατασκευών. Το εύρος των κατασκευών μας περιλαμβάνει βιομηχανικά κτίρια, κτηνοτροφικές μονάδες, αποθηκευτικούς χώρους και στέγαστρα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας. ...

Μεταχειρισμένα Βαρούλκα

Μεταχειρισμένα Βαρούλκα

Στις εγκαταστάσεις μας, σε ένα ξεχωριστό χώρο περίπου 1000 τ.μ., διαθέτουμε μεγάλα αποθέματα σε μεταχειρισμένα βαρούλκα όλων των ανυψωτικών ικανοτήτων σε πολύ καλή κατάσταση. Ο ανεφοδιασμός μας είναι συνεχής με μοντέλα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κατασκευαστικών οίκων όπως οι DEMAG, STAHL, SWF, ABUS κ.α. Η ποιότητά τους διασφαλίζεται με τον έλεγχο και τη συντήρηση τους από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και με την εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα έτος.

Μεταχειρισμένες Γερανογέφυρες

Μεταχειρισμένες Γερανογέφυρες

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε περισσότερες από 40 μεταχειρισμένες γερανογέφυρες διαφόρων ανοιγμάτων και ανυψωτικών ικανοτήτων που μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε χαμηλές τιμές. Η ποιότητά τους διασφαλίζεται με τον έλεγχο και τη συντήρηση τους από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και με την εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα έτος.

Ανταλλακτικά Βαρούλκων και Γερανογεφυρών

Ανταλλακτικά Βαρούλκων και Γερανογεφυρών

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε ανταλλακτικά μεταχειρισμένα και καινούρια για τα παλιά και τα νέα μοντέλα βαρούλκων και γερανογεφυρών των οίκων DEMAG, STAHL, SWF, ABUS, KULI, BALKANCAR κ.α. σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ

Η εταιρεία ΤΣΙΩΛΗΣ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο τις γερανογέφυρες. Εώς σήμερα έχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει περισσότερες από 600 γερανογέφυρες σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στις γερανογέφυρες παρέχει στους πελάτες μας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή ποιότητα που διασφαλίζεται και από την ευρωπαϊκή πιστοποίηση C.E.

Η συγκόλληση των φορέων κλειστής συγκολλητής διατομής γίνεται με ρομποτική τεχνολογία στον εργοστασιακό μας χώρο από εξειδικευμένο προσωπικό για τη διασφάλιση της ποιότητας των συγκολλήσεων.

Η μελέτη και η κατασκευή της γερανογέφυρας είναι πλήρως συμμορφωμένη με το γερμανικό πρότυπο DIN 15018 και τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα EC1 και EC3. Η μελέτη  πραγματοποιείται από διπλωματούχους μηχανικούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής της στις ιδιαιτερότητες του χώρου λειτουργίας της γερανογέφυρας και στις προτιμήσεις του πελάτη.

Μερικά από τα έργα μας:

Επικοινωνία

Εργοστάσιο
Γέφυρα Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57 011, Τ.Θ. 33
Τηλ.-Fax: 2310 715.503

info@tsiolis.gr

Συνδεθείτε

Twitteryahoo

flickryoutube

facebook