Γερανογέφυρες

Γερανογέφυρες

Η κατασκευή γερανογεφυρών αποτελεί το βασικό αντικείμενο της εταιρίας μας. Εώς σήμερα έχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει περισσότερες από 600 γερανογέφυρες σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής γερανογεφυρών παρέχει στους πελάτες μας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή ποιότητα...

Μεταλλικά κτίρια

Μεταλλικά κτίρια

Η έντονη δραστηριότητα μας στον ανταγωνιστικό τομέα των μεταλλικών κατασκευών χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την επιμονή στην άρτια εκτέλεση των κατασκευών. Το εύρος των κατασκευών μας περιλαμβάνει βιομηχανικά κτίρια, κτηνοτροφικές μονάδες, αποθηκευτικούς χώρους και στέγαστρα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας. ...

Μεταχειρισμένα Βαρούλκα

Μεταχειρισμένα Βαρούλκα

Στις εγκαταστάσεις μας, σε ένα ξεχωριστό χώρο περίπου 1000 τ.μ., διαθέτουμε μεγάλα αποθέματα σε μεταχειρισμένα βαρούλκα όλων των ανυψωτικών ικανοτήτων σε πολύ καλή κατάσταση. Ο ανεφοδιασμός μας είναι συνεχής με μοντέλα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κατασκευαστικών οίκων όπως οι DEMAG, STAHL, SWF, ABUS κ.α. Η ποιότητά τους διασφαλίζεται με τον έλεγχο και τη συντήρηση τους από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και με την εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα έτος.

Μεταχειρισμένες Γερανογέφυρες

Μεταχειρισμένες Γερανογέφυρες

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε περισσότερες από 40 μεταχειρισμένες γερανογέφυρες διαφόρων ανοιγμάτων και ανυψωτικών ικανοτήτων που μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε χαμηλές τιμές. Η ποιότητά τους διασφαλίζεται με τον έλεγχο και τη συντήρηση τους από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και με την εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα έτος.

Ανταλλακτικά Βαρούλκων και Γερανογεφυρών

Ανταλλακτικά Βαρούλκων και Γερανογεφυρών

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε ανταλλακτικά μεταχειρισμένα και καινούρια για τα παλιά και τα νέα μοντέλα βαρούλκων και γερανογεφυρών των οίκων DEMAG, STAHL, SWF, ABUS, KULI, BALKANCAR κ.α. σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

TSIOLIS CRANES ΑΒΕΕ

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ | ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ | ΒΑΡΟΥΛΚΑ | ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Η εταιρεία TSIOLIS CRANES ιδρύθηκε το 1982 από τον Τσιώλη Β. Βασίλειο Μηχανολόγο-Ηλεκτρολόγο Διπλωματούχο Ε.Μ.Π. με Α.Μ. Τ.Ε.E. 16511 στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τις γερανογέφυρες. Εώς σήμερα έχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει περισσότερες από 600 γερανογέφυρες με εξοπλισμό DEMAG, STAHL, SWF, ABUS κ.α. σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Οι δραστηριοτητές μας επεκτείνονται και στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών, όπου έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε στο χώρο. Η συνέπεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και η επιμονή στην άρτια εκτέλεση των κατασκευών είναι οι πρωταρχικοί μας στόχοι.

Αισθανόμενοι τον παλμό της ελληνικής αγοράς που ζητά αξιόπιστες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, αναπτύξαμε έντονη εμπορική πρωτοβουλία με την εισαγωγή μεταχειρισμένων βαρούλκων για γερανογέφυρες. Ο αδιάλειπτος έλεγχος και συντήρηση των αποθεμάτων μας σε μεταχειρισμένα βαρούλκα DEMAG, STAHL, SWF, ABUS κ.α. και ανταλλακτικά για γερανογέφυρες διασφαλίζει την άψογη λειτουργία τους.

 

Επικοινωνία

Εργοστάσιο
Γέφυρα Θεσσαλονίκης
Τ.Κ. 57 011, Τ.Θ. 33
Τηλ.-Fax: 2310 715.503

info@tsiolis.gr

Συνδεθείτε

Twitteryahoo

flickryoutube

facebook